BMW Lifestyle - A 2020-as kollekció

by Szélpál Imre

A bajor prémiumgyártó divattervezői idén a „Letisztultság, avagy az egyszerűségben rejlő szépség” („Simplicity: the beauty of simplicity”) mottó alatt alkották meg a nagyvárosi életmód-paletta innovatív darabjait. A vezetés élménye nem csupán a BMW autóiban, de a BMW Lifestyle Kollekció legújabb darabjainak köszönhetően is maradéktalanul átélhető. A nagyvárosi életmód-paletta minden tavasszal újabb termékekkel bővül, amelyeket kivétel nélkül a látványos dizájn és az elsőosztályú, tartós minőség kettőse jellemez. 
BMW2020LifeStyle14
A BMW Lifestyle Kollekció központi portfóliója a klasszikus BMW COLLECTION, amelynek darabjait modern, funkcionális nagyvárosi formák határozzák meg – a BMW népszerű formanyelvének mintájára. Az ötletes funkciók ráadásul a szabadság abszolút élményével ruházzák fel a minimalista, időtlen termékeket. A portfólió egyik újdonsága a nagyméretű BMW logóval ellátott női póló (BMW LOGO T-SHIRT), amelynek magabiztos stílusát erőteljes, mégis harmonikus színek váltják valóra. A homok és a sötétkék finoman elegáns árnyalatait az extrém narancssárga szín kompenzálja. 
BMW2020LifeStyle5
Büszkén mutatkozik be a férfi és női változatban egyaránt elérhető BMW széldzseki (BMW SOFT DOWN JACKET), valamint a BMW hűtőrács-mintázatával ellátott BMW karóra (BMW CHRONOGRAPH). Az innovatív kiegészítők között újdonság a forró italokhoz tervezett BMW termosz (BMW THERMAL MUG) és a hőálló BMW kistál (BMW LUNCH CUP THERMAL), amely még a munkahelyeken is megadja az étkezés hangulatát. A BMW COLLECTION portfólióját olyan egyedülálló termékek egészítik ki, amelyeket a bajor prémiumgyártó elsőosztályú prémium márkákkal közreműködve alkotott meg. Ilyenek többek között a régi hagyományt ápoló MONTBLANC FOR BMW darabok, rendkívüli íróeszközökkel, poggyászokkal és a legkiválóbb minőségű, Olaszországban készült bőr termékekkel. Idén a MONTBLANC FOR BMW darabokat dombornyomott minta és mélykék színárnyalat jellemzi. 
BMW2020LifeStyle8
A MONTBLANC FOR BMW termékek egyik idei újdonsága a hátizsák (MONTBLANC FOR BMW BACKPACK), amely ugyancsak olasz bőrből, ötletes első zsebbel felszerelve készült. A nagyméretű belső tárolóhelyek eközben akár egy laptopnak is elegendő helyet biztosítanak. Szintén újdonság az olasz bőr és PVC keverékéből előállított okos kiegészítő, a folyadékok utaztatására tervezett MONTBLANC FOR BMW LIQUID POUCH, amely tökéletes és ötletes kiegészítője a MONTBLANC FOR BMW poggyászoknak. A hagyományőrző együttműködéseket élteti még a kizárólag Európában elérhető KARTELL FOR BMW RIDEON kisautó, valamint a prémium minőségű bőrönd (HORIZN STUDIOS FOR BMW BOARDCASE) és gurulós bőrönd (HORIZN STUDIOS FOR BMW TROLLEY). A BMW M COLLECTION darabjait egytől egyig a csúcsteljesítményű technológia és a több évtizednyi szaktudás erőteljes találkozása járja át – akárcsak a négykerekű BMW M modellek esetében. A nagyvárosi életmód-paletta termékeit intenzív árnyalatok, modern és prémium minőségű anyaghasználat, innovatív megoldások és a BMW M márka erőteljes karaktere határozza meg.
BMW2020LifeStyle11A BMW M COLLECTION idei darabjait a Toronto Red karosszériafényezési árnyalat mintájára kikevert vörös szín jellemzi, amellyel a BMW M féknyergek aranysárga színe és a klasszikus fekete szín alkot dinamikus kontrasztot. A kollekció újdonságai között feltűnik a kifordítható női BMW M dzseki (BMW M JACKET), a férfiaknak készült, intelligens kapucnival ellátott BMW M edződzseki (BMW M SWEATJACKET) és az aranysárga színű BMW M bőrönd (BMW M BOARDCASE) is. A BMW M MOTORSPORT COLLECTION minden egyes darabját a BMW Motorsport legendás árnyalatai szerint megtervezett, egyszerre modern és sportos kialakítás jellemzi. A fekete és fehér háttérbe integrált, hamisítatlan BMW M csíkok a BMW Motorsport legendás arculatát éltetik, a magabiztos márkakép avantgárd karakterét pedig helyenként színes kiegészítők és letisztult grafikai megoldások fokozzák. 
BMW2020LifeStyle3A 2020-as kollekció újításaként mutatkozik be a nők és férfiak számára egyaránt elérhető papucs (BMW M MOTORSPORT PUMA LEADCAT SHOES), amely nem csupán az edzőteremben, de uszodában, strandon és otthon is kényelmesen használható. A BMW M MOTORSPORT karórát (BMW M MOTORSPORT WATCH) eközben szilikon szíjjal, a BMW Motorsport összetéveszthetetlen dizájnja mentén álmodták valóra a tervezők. A BMW minden esetben a Designworks közreműködésével fejleszti ki legújabb kerékpárjait, amelyek a tekerés egészen egyedülálló élményét ígérik. A kollekció újítása idén a csúcsminőségű 3T kerékpárgyártóval közösen megalkotott 3T FOR BMW terepkerékpár, amelyet kétféle árnyalatban rendelhetnek meg a bajor prémiumgyártó ügyfelei. Az aerodinamikailag tökéletesített kerékpár nem csupán elsőosztályú tervezéséből adódóan, de csúcstechnológiás verseny alkatrészeinek köszönhetően is magával ragadó.
BMW2020LifeStyle2A 3T FOR BMW terepkerékpár Európában és az Egyesült Államokban egyaránt elérhető. A BMW iránti vágyakozás a BMW KIDS COLLECTION legújabb darabjaival most a márka legkisebb rajongói számára is valósággá válhat. A hatalmas népszerűségnek örvendő BMW BABYRACER III már elektromos meghajtással is elérhető, miközben a BMW M8 GTE RIDEON kisautó és a BMW i8 RIDEON kisautó a vezetés valódi élményével kecsegtet: a tervezők valódi motorhangot, világítást és nyitható ajtókat terveztek a kisautókba, amelyekkel minden szoba és minden kert igazi versenypályává változik. Az integrált MP3- lejátszónak köszönhetően pedig még a legkisebbeknek sem kell lemondaniuk a vezetés közbeni szórakozásról. A BMW Lifestyle Kollekció legújabb darabjai már elérhetőek a BMW kijelölt márkakereskedéseiben.

BMW2020LifeStyle4A BMW által ajánlott kiskereskedelmi árak:
BMW COLLECTION
BMW női póló (BMW LOGO T-SHIRT): 16 200,-Ft
BMW széldzseki (BMW SOFT DOWN JACKET): 77 000,-Ft
BMW karóra (BMW CHRONOGRAPH): 119 600,-Ft
BMW termosz (BMW THERMAL MUG): 10 300,-Ft
BMW kistál (BMW LUNCH CUP THERMAL): 12 400,-Ft
HORIZN STUDIOS FOR BMW bőrönd: 160 600,-Ft
HORIZN STUDIOS FOR BMW gurulós bőrönd: 180 700,-Ft
MONTBLANC FOR BMW hátizsák: 337 600,-Ft
MONTBLANC FOR BMW LIQUID POUCH: 42 300,-Ft
KARTELL FOR BMW RIDEON kisautó (2020 júliusától válik elérhetővé): 260 400,-Ft
BMW2020LifeStyle12
BMW M COLLECTION
Női BMW M dzseki (BMW M JACKET): 95 500,-Ft
BMW M edződzseki (BMW M SWEATJACKET): 54 000,-Ft
BMW M bőrönd (BMW M BOARDCASE): 98 200,-Ft
BMW M MOTORSPORT COLLECTION
Papucs (BMW M MOTORSPORT PUMA LEADCAT SHOES): 14 300,-Ft
BMW M MOTORSPORT karóra: 40 300,-Ft
BMW KERÉKPÁROK
3T FOR BMW terepkerékpár: 2 292 000,-Ft
BMW KIDS COLLECTION
BMW M8 GTE RIDEON kisautó: 137 500,-Ft
BMW i8 RIDEON kisautó: 122 900,-Ft