Lexus RX Special Edition Sportos karakter

A korlátozott ideig elérhető Special Edition a Lexus RX sportos megjelenését domborítja ki.

LexusRXSpecialEdition01Ahogyan az neve is utal rá, az új RX Special Edition exkluzív kiegészítők sorával biztosít még erőteljesebb, sportosabb kiállást a Lexus szabadidő-autója számára, méghozzá kívül és belül egyaránt. A korlátozott ideig megvásárolható újdonság a korábbi Special Edition variánsok sikereire épít, s elsősorban gazdag felszereltséggel visz egy kis izgalmat az RX kínálatába.
LexusRXSpecialEditionFeketére fényezett részleteivel azonnal magára vonja a figyelmet a Special Edition, ilyen többek között a hűtőrács, a külső visszapillantó tükrök háza és a 20 colos könnyűfém keréktárcsa szett. Az ugyancsak sötét színű lökhárító-toldatok pedig tovább erősítik a kiegészítők dinamikus hatását.
LexusRXSpecialEdition03Az utastér jellegzetes formáit a sima tapintású bőrkárpitozás fekete és hamufehér árnyalatai, illetve szürke kontrasztvarrása teszik még érdekesebbé. Ugyanez a színkombináció köszön vissza a középkonzolon, az ajtóbetéteken és az utasoldali térdtámaszon is, míg a szürke varrás a váltó előválasztó karjánál jelenik még meg. A kormánykereket fekete bőrbevonattal és Sumi fekete diófa-betétekkel tervezték meg, ezek a műszerfalon is helyet kaptak, az ajtópanelek pedig beépített hangulatvilágítást kaptak. Egyébként a kabin egyszínű fekete vagy krém bőrkárpitozással is választható.
LexusRXSpecialEdition02Az RX Special Edition természetesen magas alapfelszereltséggel büszkélkedhet: olyan fejlett technológiai megoldások járnak hozzá, mint a vezeték nélküli telefontöltő, a láblendítéssel is nyitható elektromos csomagtérajtó, a 12,3 colos érintőképernyős multimédiás és navigációs rendszer, valamint a 12 hangszórós prémium audiorendszer. Az automatikus vészfék szintén az alapfelszereltség részét képezik, a holttérfigyelővel és a hátsó keresztirányú forgalomfigyelővel egyetemben. Az RX emellett a Lexus Safety System + aktív biztonsági és vezetéstámogató rendszereket is magáénak tudhatja.
A 10 – köztük a két új – árnyalatban választható RY Special Edition szeptembertől elérhető.

Pin It