Opel Mokka Nézd meg a házad előtt!

Azoknak, akik nem bírják kivárni az új Mokka valóságos megjelenését, az Opel létrehozott egy kiterjesztett valóság (augmented reality – AR) filtert Facebook és Instagram story-khoz. Ez a filter háromdimenziósan rakja fel az új Mokkát a felhasználó valós életben készült, okostelefonon nézegethető fotóira és videóira – például a házuk előtti autófeljáróra, városuk utcáira vagy kedvenc kávézójuk elé.

opelmokkainstagramARFilter01Semmi másra nincs szükség, hogy kreatív lehess az új Mokkával és az AR filterrel, mint egy okostelefonra és internet-kapcsolatra. Odavarázsolhatod magad az új Mokka mellé, és mindjárt lőhetsz is vele egy szelfit – ahogy az Opel példái mutatják a YouTube-on –, vagy akár készíthetsz egy csúcstechnikájú prezentációs videót.

Kipróbálhatod magad a két felületen elérhető filterrel:

  • Facebook story-k: http://s.opel.com/FB_MokkaAR
    Instagram story-k: http://s.opel.com/IG_MokkaAR

opelmokkainstagramARFilterA legjobb eredmény bőséges fénnyel érhető el, akár épületben vagy a szabadban. Nincs korlátozás, hogy hová parkolható le az autó. Odaállíthatod magad elé, ráközelítve és a képre koppintva forgathatod a kocsit, megváltoztathatod méretét, felrakhatod a kávézó asztalára, vagy bárhová. Az így létrejövő alkotások aztán megoszthatók a Facebookon és az Instagramon, az #OpelMokka, #MokkaAR hashtagekkel, és az @OpelHU tagelésével. Ezek könnyen megtalálhatók rákeresve a “Mokka” szóra a megfelelő szűrőfunkcióknál.